Nieuws


Nieuwtjes rond BRoSHiM

Woensdag 20 december De site zal binnenkort een flinke facelift krijgen. Er zal meer info op te vinden zijn, het nieuws zal concequenter bijgehouden worden en nog belangrijker, de site zal als het goed is wat stabieler worden. Kort gezegd: De site wordt een stuk professioneler!

Woensdag 20 december Een kleine update. Broshim zal komende winter voorprogramma's gaan verzorgen van de New Yorkse band 'Chaotic Past'. Broshim heeft reeds eerder gespeeld samen met deze blues-rock band en dat tot volle tevredenheid. Vast staan al de optredens van 19 januari in 'Musicon', 28 januari in 'Confusion' en 13 februari in 'de Trucker'. Zie voor meer info het optredens-menu. Ook bestaat er de kans dat Broshim gaat spelen met de band 'Botanica'. Een zeer geroutineerde band en dat zou betekenen dat Broshim misschien ook wat grotere podia gaat betreden.Hierover later meer.

Zaterdag 9 December: Het optreden in "the Rocks" was een succes. Mensen kwamen weer van heinde en ver om Broshim te kunnen zien, waarvoor dank van de band. Er stonden wel 78 man in dat kleine hokje!!. De band wil bij deze het voorprogramma "Suncloud", de band van de ex-drummer van Broshim, hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan de avond! De sfeer zat er al goed in na deze jongens, dus bedankt!!

Donderdag 7 December: Koopt allen morgen de Haagse Courant: daar zal een mooi interview en een band-foto in te bewonderen zijn. En vergeet niet om op zaterdag 9 december naar de demo-presentatie in the rocks in Leidschendam te komen! In het voorprogramma zal Sunclouds spelen.

Vanavond een suprise-optreden gegeven in Musicon. Sinterklaas had de oefenruimtes niet goed besproken, maar de goede man vond dat broshim wel op het podium mocht oefenen. Een mooie generale repetitie voor zaterdag!

Nog bedankt voor het last-minute publiek om ons te ondersteunen....!

Donderdag 26 Oktober: Er ligt weer een optreden van Broshim in het verschiet. 9 December zal Broshim zijn kersverse EP presenteren in de 'Rocks' te Leidschendam. Dit optreden zal misschien ook gepaard gaan met een interview in de Haagse Courant. Verder staan er in Januari en Februari ook enkele optredens gepland. Hierover later meer.

eddy " the prikmaster"Vrijdag 29 September - Zondag 1 Oktober: De band heeft eindelijk die grote stap gezet, ze hebben een demo opgenomen! Ze zijn hiervoor naar Hollandspoor studio's gegaan van de geweldige Rob Rehorst! Het was een geweldig weekend voor de jongens en ze hebben zich uitstekend vermaakt. Zaak is nu alleen nog de boel af te mixen, maar de muziek staat goed op band.

Het is een mooi stukje werk geworden en niet in de laatste plaats door de fantastische hulp die de band heeft gehad van Eddy, een goede vriend van Marten en tevens toestenist van de band Flemming! Deze jongen heeft geheel kostenloos de demo geproduceerd, zodat Rob eindelijk zijn administratie bij heeft kunnen werken. Nogmaals bedankt eddy!

Vrijdag 22 September: De Band is gevraagd of ze nog een keer zouden willen optreden in "Dormibella". Ze zouden dan kunnen spelen in het voorprogramma van "Back for Mercy" een band die heeft gespeeld op Vlietpop. De datum van dit optreden is al bekend, 25 november, maar nog niet bekend is of de band dan kan / wil spelen. We houden jullie op de hoogte.

Donderdag 14 September: Het derde optreden van Broshim. Het ging redelijk goed, al was het geluid erg slecht. Nu had de band dat al verwacht, dus ze lieten zich er niet van weerhouden om lekker te spelen. Er was ook weer een grote schare fans aanwezig, waardoor het voor de band weer een onvergetelijke avond was. Bedankt mensen!! jullie zijn echt geweldig. "Oxol" was een leuke band! Het was jammer dat het geluid bij "Oxol" nog slechter stond dan bij Broshim, want ze hebben echt leuke nummers. Maar hebben jullie geen fans mensen?

Maandag 21 Augustus: Gekeken naar "Tomahawk". Ze spelen energieke blues/rock, wat niet echt de muziek is die Broshim laat horen, maar het is zeker een keer het proberen waard om samen een optreden te verzorgen. Eerst nog maar eens met Stefan overleggen. Reinder wordt achternagezeten door de één of andere vloek, want werd twee weken geleden nog de fiets van z'n huisgenote Nienke gestolen (onder zijn beheer), nu was de fiets van Stefan (de huisgenoot, niet de zanger) aan de beurt.

Maandag 14 Augustus: De band is uitgenodigd om te komen kijken bij een oefensessie van de band "Tomahawk" die graag een keer samen met Broshim zouden willen spelen. Broshim is hot!

Zaterdag 12 Augustus: Het optreden was een succes. Bij deze willen ze ook nog maar eens al die vrienden van de band bedanken die weer in grote getalen aanwezig waren om ze te steunen: BEDANKT!

Donderdag 27 Juli: Bas is jarig!!!! Hiep hiep hoera!........ Gefeliciteerd Bas en dat je nog maar een grote jongen mag worden. Met je 26 jaar ben je natuurlijk verreweg het oudste bandlid. Toch hopen we dat je jezelf nog tot in lengte van dagen voor de band in kan blijven zetten. En Hein vindt dat je een baard moet laten staan omdat je zo'n oude lul bent.

Zondag 23 Juli: Gebeld voor een optreden op 12 augustus. De band is gevraagd om te spelen in het voorprogramma van "Silent Rain" en "Chaotic Past" (een band uit Amerika). Komt waarschijnlijk neer op het vullen van een kwarier of 3. Moeten ze wel flink gaan oefenen aan de oude set, want die hebben ze al een tijdje niet meer gespeeld.

Woensdag 04 Juli: Een update over de Broshim-sticker. Ze gaan bij een ander adresje de sticker laten drukken. Nu maar hopen dat dit bedrijf wat minder slecht georganiseerd is! Nog even aan het logo klussen en dan kan het ontwerp verstuurd worden, zodat de sticker bij het volgende optreden uitgedeeld kan worden.

Maandag 26 Juni: Eindelijk een datum geprikt voor het opnemen van de officiële Broshim-demo! Het gaat gebeuren van 29 September tot 1 Oktober. Dan liggen ze dus eind Oktober in de winkel (dan moeten ze er alleen nog even een platencontractje uitslepen, maar dat is bijzaak).

Vrijdag 19 Mei: Het optreden was een succes! Veel enthousiaste mensen en een uitnodiging ontvangen om over niet al te lange tijd weer eens te komen optreden in de Musicon. Ze hebben er een boel fans bij! De meeste vrienden hadden niet verwacht dat ze al in staat waren om een lekkere bak muziek te produceren.

Maandag 15 Mei: Nieuws met betrekking tot de Broshim-sticker, de drukker heeft nog steeds niks van zich laten horen, moesten ze maar weer eens achteraangaan.

Dindag 09 Mei: Reinder heeft een nieuwe basgitaar gekocht!, een Washburn RB4000..... Nu hebben de jongens dus geen radioontvangst meer in de oefenruimte (via de Vester), waar ze allemaal zeer rouwig over zijn.

Generale repetitie ging redelijk! Goede verwachtingen voor het optreden van vrijdag.....