Remote Monitoring

24/7 IT-bewaking met onze Remote Monitoring software

Om onze klanten optimaal te bedienen zijn wij continue op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren. Met onze Remote Monitoring software bewaken wij, zonder dat u daar hinder van ondervindt, uw hardware en softwareprocessen op storingen of dreigende incidenten. Wij kijken niet mee in uw data maar kunnen u met Remote monitoring sneller waarschuwen indien er een incident dreigt. Zo voorkomt u onnodige stilstand van uw bedrijfsprocessen. Probeer onze Remote Monitoring software 30 dagen gratis en vul het downloadformulier in.

Uw privacy gewaarborgd
Wij begrijpen goed dat u bezorgd bent om uw privacy, en terecht! Daarom is het van belang om te weten dat wij niet uw data zelf kunnen uitlezen.


Wat wordt er gemonitord?

Server Software
Hoe goed uw server functioneert is grotendeels afhankelijk van de software die hierop draait. De remote monitoring software controleert deze software en zorgt ervoor dat deze goed functioneert. Er wordt gerapporteerd of de software beschikbaar is, of de licentie verloopt, of de back-up loopt en of de belasting van uw server in orde is.


Back-up
Het is niet de vraag “of” maar “wanneer” uw harde schijf het begeeft. Het is daarom van essentieel belang dat u een goed werkende back-up heeft. Met onze monitoring service wordt uw back-up systeem regelmatig gecontroleerd en ontvangt u een melding indien er een fout wordt geconstateerd. Zo weet u zeker dat u snel weer verder kunt werken indien uw harde schijf crasht.


Opslag
Een te volle harde schijf leidt vaak tot corrupte bestanden en kan een verlies van uw kostbare data betekenen. Met remote monitoring kunt u dit voorkomen. U ontvangt een melding zodra uw harde schijf te vol raakt. Ook worden diverse errors(input/output, SMART, false mounts en boot selection changes) gerapporteerd.


RAID-systeem
We helpen u om te voorkomen dat u niet verder kunt met uw processen door bij fouten in uw RAID-systeem tijdig te waarschuwen. Samen met onze (online)back-up oplossingen bent u ervan verzekerd dat uw data veilig is opgeslagen.


Netwerk
Een trage netwerkverbinding kan allerlei oorzaken hebben zoals slechte bekabeling, defecte netwerk-hardware of zelfs een storing bij uw Internet Service Provider. Indien er een noemenswaardig aantal netwerkfouten wordt geconstateerd, dan sturen wij u een melding. We kunnen u ook laten weten indien het IP-adres van een  computer wijzigt.


Systeemprestaties
Uw computer optimaal laten presteren is gemakkelijk met onze remote monitoring software. We sturen u een melding zodra er bijvoorbeeld een defecte laptop batterij, kernel panics, RAM-fouten, ongeplande herstarts of mislukte Power-on-self-tests(POST) worden geconstateerd.


Malware
Geen enkele anti-malware software kan alle bedreigingen opsporen. De Remote Monitoring software helpt bij het opsporen van malware door een extra scan bovenop uw huidige anti-malware software uit te voeren


Systeemgegevens
Onze Remote Monitoring software houdt een aantal gegevens van uw computer bij: computernaam, laatst ingelogde gebruiker, model, OS-versie, processor, uptime, RAM, serienummer.


Licenties
Het is goed om de verloopdatums van uw licenties in de gaten te houden. De Remote Monitoring software controleert deze datums en kan deze koppelen aan uw kalender applicatie. Dit is mogelijk voor o.a. Backblaze, CrashPlan en Kerio Connect. U kunt ervoor kiezen om wekelijks of maandelijks een e-mail notificatie van te ontvangen. Zo kunt u tijdig uw licenties verlengen.


Gratis de eerste 30 dagen proberen!
Omdat we overtuigd zijn van de kracht van remote monitoring willen we dat u dit zelf kosteloos kunt ervaren. Installeer vandaag nog de Remote monitoring software van CARD Services en maak de eerste 30 dagen gratis gebruik van remote monitoring!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? 

Zwolle - 038 423 35 36 (ma - vr 08:30 tot 17:30)
Utrecht - 030 204 02 24 (ma - vr 08:30 tot 17:00)


Stel uw vraag


Download en installeer Remote monitoring via onderstaande formulier

probeer 30 dagen knop

Waarmee kunnen wij u helpen?