Apple vervangingsprogramma's

Bekijk alle actuele Apple vervangingsprogramma's

Apple heeft vastgesteld dat sommige iPhone 6 Plus toestellen te maken hebben met een knipperend display of problemen met multi-touch. De problemen kunnen optreden nadat het toestel meerdere malen op een hard oppervlak is gevallen en het toestel vervolgens verder onder druk wordt gezet.
Lees meer


iPhone 6 Plus multi touch

Een zeer klein percentage van de iPhone 6S-apparaten kan plotseling uitvallen. Dit betreft geen veiligheidsprobleem en komt voor bij een beperkt aantal serienummers. De desbetreffende iPhone 6S-apparaten werden geproduceerd tussen september en oktober in 2015.
Lees meer


iPhone 6S batterij

Een zeer klein percentage van de iPhone 6 Plus-apparaten kan problemen ondervinden met de camera. Foto's (vooral op korte afstand) kunnen onscherp zijn. Als uw iPhone 6 Plus deze symptomen heeft én komt uw toestel in aanmerking, dan zal CARD Services de iPhone 6 Plus camera gratis vervangen.
Lees meer


iPhone 6 Plus iSight camera

In zeldzame gevallen bestaat het risico op oververhitting van  de Europese Apple USB-lichtnetadapter van 5 W. Deze oververhitting kan veiligheidsrisico's veroorzaken. De betreffende lichtnetadapter kunt u kosteloos bij CARD Services omruilen voor een nieuwe adapter die deze risico's niet heeft. Wij raden klanten aan alle betrokken adapters zo snel mogelijk te ruilen.
Lees meer


Apple 1300 lichtnetadapter

Apple heeft vastgesteld dat een klein percentage MacBook Pro-systemen mogelijk last heeft van vervormd beeld, geen beeld of het onverwacht opnieuw opstarten van het systeem. Deze MacBook Pro-systemen zijn verkocht tussen januari 2012 en december 2013. CARD Services zal de betrokken MacBook Pro-systemen gratis repareren. Zie hieronder voor informatie over de betreffende systemen en service-opties.
Lees meer


Macbook Pro videoprobleem

Apple heeft vastgesteld dat in zeldzame gevallen de Apple-lichtnetadapters met twee pennen, die zijn ontworpen voor continentaal Europa, Australië, Nieuw-Zeeland, Korea, Argentinië en Brazilië, kapot kunnen gaan met het risico op elektrische schok bij aanraking tot gevolg. Deze lichtnetadapters zijn tussen 2003 en 2015 geleverd met bepaalde Mac- en iOS-apparaten, en waren ook onderdeel van de internationale reisstekker van Apple.
Lees meer


Apple AC adapter

Een beperkt aantal van de Apple USB-C-oplaadkabels die zijn meegeleverd met MacBook-computers gedurende juni 2015, kunnen stoppen met werken vanwege een ontwerpprobleem. Als gevolg hiervan wordt uw MacBook mogelijk niet opgeladen of wordt het opladen mogelijk onderbroken wanneer de MacBook is aangesloten op een lichtnetadapter met een kabel waarvoor dit probleem kan optreden.

Lees meer
 


Apple USB-C oplaadkabel

Op 28 december heeft Apple middels een brief openbaar gemaakt betreffende iPhone batterijen en performance. Apple reduceert de prijs van een batterijvervanging voor iedereen met een iPhone 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, SE, 7 en 7 Plus waarbij een batterijvervanging noodzakelijk is start dit programma per medio januari t/m december 2018.

Lees meer

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? 

Zwolle - 038 423 35 36
Utrecht - 030 204 02 24


Stel uw vraag

 


iPhone Batterij Vervanging tegen een gereduceerde prijs

Waarmee kunnen wij u helpen?